klokMeneer K. (49) wordt van heel wat verdacht. Hij heeft omstreeks 23 /24 augustus 2011 telefonisch  een bommelding doorgegeven aan Van Pels , Rijcken & Droogleever Fortuijn advocaten en notarissen in Den Haag.  Hij zei: ‘Jullie kunnen binnenkort brandbommen verwachten’.  ‘Let op mijn woorden, ik ga brandbommen door het kantoor gooien’.  ‘Je kan brandbommen door de ruiten verwachten’.  ‘Jullie zijn allemaal ratten’.  ‘Jullie advocaten zijn allemaal ratten, honden’.  ‘Jullie brengen de wereld naar de kloten’.  ‘Wacht maar, zo meteen gaat er een bom af’.  ‘Over een half uur gaat er een bom af’.  ‘Dit is een bommelding, het zal dood en verderf zaaien’.  ‘Jullie zijn een corrupt stelletje’.  ‘Jullie verdedigen een kinderverkrachter, heeft u mij begrepen?’

Meneer K. heeft de medewerkers bedreigd.

Op zijn site, klokkenluidersonline, heeft meneer K. een column  geplaatst met de tekst: ‘Op naar Prinsjesdag 2011. Eer de Gouden Koets met voorwerpen van uw keuze, muntstukken, voedsel, rollen WC-papier, het liefst Popla, koning, keizer, admiraal, WC-borstels en andere nuttige zaken voor Bilderberg-Bea.  En eis de vrijlating van meneer L.

Meneer K. heeft ook telefonisch  een bommelding doorgegeven aan een medewerkster van het ministerie van veiligheid, hij zei: ‘Als jullie binnen 1 uur  Joris Demmink ontslaan en afleveren bij een politiebureau gaat een bom tot ontploffing met honderden  doden om precies 1 uur’.  ‘Vanaf nu’.  ‘Jullie moeten het ministerie ontruimen’.  ‘Ik waarschuw jullie’.  ‘Er komt een bommelding’.  ‘Het ministerie wordt verwoest’.  ‘De tijd tikt door’.  ‘Het is nu 59 minuten na nu’.  ‘De bom is geplaatst onder het bureau van Joris Demmink, Secretaris Generaal van het Ministerie van Justitie, criminele pedofiel en kinderverkrachter’.  ’58.30’.

Meneer K. heeft foto’s geplaatst van een politieambtenaar  van het korps  Amsterdam-Amstelland,met de tekst: ‘Dit is een creatieve en criminele agent’.

Meneer K. heeft opzettelijk schriftelijk beledigend uitgelaten over joden, wegens hun ras  en godsdienst op zijn site.

Hij zegt dat de Holocaust een hoax is.  ‘Alles wijst erop dat de Holocaust een zorgvuldige gecreëerde mythe is met als vooropgezet doel, de staat Israël te kunnen stichten en de joden een morele vrijbrief te geven, te doen wat ze willen, zoals het terroriseren van Palestijnen  en andere vijanden. Uit de extreme mate van steun voor het Holocaustverhaal door de gevestigde orde blijkt dat het een cruciaal element is  in de NWO-Bilderberg strategie voor het opzetten van de New World  Order, waarin de joden en hun handlangers de wereld zullen overheersen zoals thans  reeds Wall Street overnemen’.

Hij heeft ook op zijn site gezet: ‘Dood aan zich met belastinggeld volvretende en liegende Marcel Gelauff van de NOS’.  ‘Falende en corrupte Marcel Gelauff zit nu al op de schopstoel’.

Hij heeft een artikel op zijn  site geplaatst: ‘De kinderverkrachter Frits Huffnagel die eind april wegens totale gecorrumpeerdheid  net de piemel tussen de pedofiele benen van de Haagse politiek verliet, slaat terug via BNR nieuwsradio.

Meneer K. komt niet bij de zitting.  Het is de 3e keer dat hij niet komt. Zijn advocaat zegt dat hij ziek is.  Hij wordt namelijk ernstig bedreigd en geterroriseerd. Hij heeft angstproblemen en durft de straat niet op.  Hij heeft kort geleden dreigende emails ontvangen met teksten als: ‘We gaan je thuis opwachten’.  ‘Je krijgt je eten door een slangetje’.  ‘Niet achterom kijken’.  ‘Laffe onderkruiper’.  ‘Maak binnen 24 uur je testament op’.

De advocaat wil de zaak aanhouden.

De officier van justitie vindt dat meneer K. had moeten komen.  Zij zegt: ‘Hij kan wel op zijn site publiceren’, en afgelopen weekend is meneer K. bij een caféruzie betrokken geraakt’.  Hij is al 3x niet verschenen en ziet geen reden om de zaak aan te houden.

De advocaat vindt dat deze zaken buiten het dossier vallen.

De rechtbank vindt het niet aannemelijk dat meneer K. niet komt.  De zitting wordt niet aangehouden.

De advocaat leest een brief van zijn cliënt voor.  Meneer K. is zijn werk kwijt. Hij noemt  ex rechters  Hans Westenberg en Pieter Kalbfleisch crimineel.  Dat zij lid zijn van een criminele organisatie. Meneer K. heeft 4 maanden vastgezeten, en dat hij zijn slechte reputatie te danken heeft aan  justitie.  Hij zegt PTTS te hebben: Post traumatisch toga syndroom.  Hij is vrijdag in Schiedam in elkaar geslagen en heeft nu 2 blauwe ogen.  En dat de mensen die hem hebben aangegeven banden hebben met het Openbaar Ministerie.

 

De zitting gaat een andere dag verder.

Advertenties