Tags

, , , , , , , ,

rechtbank90

Ganesh (63) wordt verdacht van seksueel misbruik van zijn dochter tussen 1986 en 1989. Zijn dochter is geboren in 1977. In 2007 heeft zij aangifte gedaan.

Inmiddels woont Ganesh in Suriname  en is niet bij de rechtszaak aanwezig, zijn advocaat is er ook niet.  Zijn dochter is wel aanwezig.

Ganesh is in december 2012 in Suriname door de politie verhoord. Hij ontkent maar zegt wel dat hij agressief was. Hij kreeg geen genoegdoening bij zijn vrouw. Dan ging hij naar zijn dochter. Maar zijn dochter, een vriendinnetje van haar en zijn vrouw ontkennen niet.  Hij misbruikte zijn dochter tot ze ongesteld werd. Hij zei:’ We stoppen er maar mee, anders word je zwanger’.  Eén keer was zij over tijd, haar vader zei:’ Zeg maar dat het van een jongen van school is. Gelukkig was ze niet zwanger. Ze vertelde het wel aan haar broer. Haar moeder wist het ook.

Hij heeft ook een vriendinnetje van zijn dochter aangesproken, hij zei tegen haar:’ Wil je aan mijn penis zitten?’ Dit deed hij allemaal in zijn eigen huis.

Zijn dochter heeft jaren lang therapie gehad tot ze uiteindelijk aangifte heeft gedaan. De officier van justitie vindt het een ernstig feit, vader dacht alleen aan zichzelf, zegt ze. Zijn dochter heeft zelfs geprobeerd zelfmoord te plegen.

De officier van justitie eist een gevangenisstraf van 6 maanden.  Omdat het onderzoek  lang duurde is de eis korter in het voordeel van de verdachte.

Uitspraak 7 november 2013.

Advertenties