Tags

, , , , , , , , , , , , ,

justitie50Anita (23) wordt verdacht van oneerbaar gedrag. Zij liep ontkleed in haar eigen huis met een meisje van 2 jaar in haar nabijheid.

 
Anita is op verzoek van haar advocaat niet op de zitting.

 
De rechter noemt het in eerste instantie ‘potloodventen’.

 
De officier van justitie leest op waar Anita wordt van verdacht. Ze maakte naaktfoto’s van zichzelf met de webcam, wat ze vaker deed voor haar vriend. Daarbij was haar dochtertje van 2 jaar aanwezig. Haar ex heeft de foto’s gezien en aangifte gedaan. De rechter laat 2 foto’s zien. De officier eist een voorwaardelijke werkstraf.

 
Haar advocaat zegt dat op 1 foto niets te zien is. Hij wil het liever geen potloodventen noemen, dat staat niet zo leuk op Anita’s documentatie. Hij vindt het geen opzet en geen schennis van de eerbaarheid. Op de foto houdt Anita haar handen voor haar vagina en borsten. Tijdens douchen ziet haar dochter waarschijnlijk veel meer. Zegt hij. Anita maakt vaker naaktfoto’s met de webcam op haar laptop. Ze doet de gordijnen dicht en de deur op slot zodat haar dochter het niet kan zien. Ze is vergeten de deur op slot te doen. Haar advocaat eist vrijspraak.

 
De officier zegt dat naaktfoto’s maken met een kind erbij niet mag en Anita heeft haar dochtertje ook niet de kamer uit laten gaan. Ze ging door met foto’s maken.

 
De rechter vindt het een vervelende zaak. Privéfoto’s komen bij justitie. Hij vindt dat het kindje niet is gekwetst en Anita krijgt vrijspraak.

Advertenties